Pages

fredag, december 29, 2017

Sol.

Natten till torsdagen fick jag huvudvärk igen, dock var vi nu hemma och jag gick upp och drack en resorb samt tog en värktablett. Somnade sedan om men tyvärr hade inte huvudvärken försvunnit när jag vaknade. Som tur var började barnen sent denna dagen. Men huvudvärken gick ändå inte över förrän senare på dagen. Vet inte om det är för jag kört för mycket massage, trodde inte det var möjligt. Hehe.

Denna dag var äntligen värmen och solen tillbaka så vi åkte iväg, lämnade barnen och sen bar det av till en ny strand. Här softade vi bara, drack lite lemonad samt åt thaipannkaka med banan och choklad. Mums, mums!
Tiden gick dock väldigt fort och det var dags att hämta barnen igen. Åkte direkt och åt lite middag samt lekte en del i vågorna på stranden där vi stannat för att äta.
P fick idéen att åka till ett köpcentrum i Rayong. Så väl hemma lämnade vi sarengen för att försöka hoppa på en songtan som är typ blå flakbilar som är lite som deras bussar där en vinkar in en och hoppar på. Ska tydligen inte kosta så mycket. Dock var de två som vi orkade vänta på proppfulla så barnen tröttnade så vi tog oss tillbaka hemåt istället och har nu lite plattid istället.

0 kommentarer: