Pages

onsdag, januari 20, 2010

Vill inte.


Va gör man när ens unge inte vill äta? Hon har ätit dåligt i flera dagar nu. Men nu vill hon inte ens ta en tugga. Inte ens leverpastej vill hon ha. :(

6 kommentarer:

pethra sa...

va jobbigt.. :/ om det fortsätter tycker jag du ska ringa bvc och be om tips. äter hon inte fruktpuré eller något heller? all energi är bra energi, har jag fått lära mig när de matvägrar..

Denise sa...

kan det vara stress över nya hemmet? Säger som pethra, muta med gottegott som frukturé i början!

Anna Högrelius sa...

Det kan bara vara en period när hon inte vill äta. Man ska inte försöka tvinga då, utan hon kommer säga till när hon är hungrig. Försök ge banan till henne - det innehåller massor med energi.

Marie sa...

Hon tandar ju.. då är det vanligt. Om hon inte visar symptom på extra trötthet eller nå sånt.. allmänt down liksom... då skulle jag inte oroa mig. Är hon som vanligt o leker o busar?

Lelle sa...

Du är välkommen hem till oss:) Nova äter i perioder. Oftast jättebra men sen kan de gå 1-2 veckor hon inte äter nonting och då menar jag noll!! Barn säger jag bara. Vi har pratat med bvc och de sa att det inte är någonting att svettas över. De små liven har perioder som de händer mycket i deras utveckling. Det vänder snart ska du se. Men de är inte kul som förälder när man vänder ut och in på sig för att få dem att äta! Skönt att ni har fått komma till huset nu. Kramar

Mad sa...

Stackars. Kanske ont i halsen. Eller som min kompis son, han hade blåsor i munnen. Inte så lätt att se på en så liten.. Äter hon inget? Dricker hon?

kram