Pages

torsdag, februari 25, 2016

3-årsdag.

Natta och Bella fyllde idag 3 år och vi började först med lite paket(pås-)öppning. De fick varsin hello kitty-tennisklänning av fam. Holmstedt, sjungande Elsa och Anna docka av mormor och J samt ett par haremsbyxor av oss.

Sen bar det som vanligt ner till stranden där vi för första gången råkade ut för paxare, såna som lägger sina handdukar på ett par solstolar och sen går därifrån. Solkrämen för Bella funkar väldigt bra, inget svullet ansikte längre.

Efter lunch och en powernap for vi vid 18 till ThaiCAT för att fira de smås födelsedag. De andra vuxna valde att gå vilket gjorde mig väldigt irriterad då vi sagt att vi skulle åka vid 18. Väl på restaurangen försökte vi vänta in de andra genom att ta lite kort vid stranden, beställa in fruktshakes och vitlöksbröd. Men tillslut orkade vi inte vänta längre och beställde in vår mat. Jag tog en grillad snapper med vitlök vilket var jättegod. Efter 55 min så kom de andra fram, ingen hade som tur var inte fått in sin mat än. Restaurangen var jättemysig, läget vid stranden var helt fantastisk och vi fick bevittna en fin solnedgång. Den missade dock gångarna.

Efter maten köpte vi en Khom Loy som de hade lite problem med att få upp då det blåste en del men tillslut flög den iväg.

0 kommentarer: