Pages

måndag, februari 29, 2016

Poolhäng.

Skottdagen spenderades vid poolen där det lektes och busades men även en del lyssnade på ljudbok och följande av Oscar galans live-uppdatering. Till lunchen åt vi goda hamburgare på Patty's secret garden.

Tidigare under vår vistelse här har de städat vårat rum innan vi kommit ifrån våran lunch men de senaste dagarna har det inte varit så utan då har vi blivit utan då vi satt upp "Do not distrube"-skylt på vårat handtag vilket gjort att det är väldigt sandigt inne hos oss. Så var skönt att inte dra in mer sand då vi bara badat vid poolen.

Eftermiddagen var lugn och vi små packade mest då vi imorgon ska åka till Koh Lipe där vid ska spendera tre dagar. Ska bli väldigt nice även om det nog är lagom med så några dagar då vi kommer bo spartanskt och ända AC:en som finns är en fläkt. Vet inte heller om det finns så mycket elektricitet heller så vi får se hur uppdateringarna blir.

Middagen åts på Bajen där de har "svensk" pizza men då de bara ska servera det från början av mars så slog vi istället till på plankstek, barnen fick dock en calzone.

Vi får se om vi ses imorgon! Annars ses vi när vi är tillbaka. :)

0 kommentarer: