Pages

fredag, februari 26, 2016

Sängbyte.

Fredagen var en ganska lugn dag men hade vissa jobbiga element. Efter vi ätit frukost så drog alla utom vår familj till Old town, vi spenderade istället förmiddagen vid poolen. Där hade vi det mysigt och det var skönt att slippa all sand för en dag. Jag började även lyssna på Häxmästaren.

Vi har även bara haft två 100-sängar och kände att de inte räckte utan vi sa till om att vi ville ha en till extra säng. Känns mycket bättre men tyvärr kom de för att sätta in allt när vi efter lunchen vid 13 då gick hemåt för att ta vår powernap.

Detta gjorde att vi inte kunde va på vårat rum förrän vid 14 typ och då hade barnen piggnat till. Så ingen sov typ middag vilken resulterat i både griniga barn och föräldrar.

Runt 17 gick vi ner och betalde för transfern till Koh Lipe i receptionen och fortsatte sedan mot Moon walk bar. Där syrran och svärfar satt för happy hour. Vi tog vid 19 in mat medan de andra gick till en annan restaurang. Jag åt (en för mig) stark rätt med räkor och cashewnötter vilket min mage gjorde uppror mot.

Resten av kvällen spenderades på hotellet med plattor och godiskistor vi köpt till barnen på Arlanda.

0 kommentarer: