Pages

söndag, februari 28, 2016

Strandbyte.

Istället för att ta oss till vår vanliga strand så åkte vi (mamma, J och viran stannade på hotellet) istället till Klong Nin beach där vi badade lite, jag fick massage och åt lunch där jag tog ris och räkor i en urgröpt ananas. Jättegod! Stranden var superfin men tyvärr saknades riktigt bra skuggplatser och i vattnet märkte några av oss av fiskar som typ bet en så det brände till, lämnade inga märken efter sig så en blev nästan osäker om en inbillade sig eller inte.

Efter en ganska lång powernap var vi inbokade på en restaurang där de visade Melodifestivalen delfinal 4. Dock blev vuran och P samt kanske Natta getungstuckna precis när vi skulle gå. Så blev smått panik där ett tag men jag hade med Xylokain-salva så kunde lindra det relativt snabbt. Väl på restaurangen var maten jättegod och bestod av kyckling med mos och rödbetor, bacon, sparris och skirat smör. Till efterrätt fick vi äppelsmulpaj och vaniljsås. Tyvärr hackade sändningen som spelat in på en pvr från svtworld, blev typ en nedklippt version från 1.5 timma till under dryga timmen. Kunde ju inte hjärtrösta eller tippa via appen heller. Men gjorde inget då resultatet blev helt som jag hade velat. Bra röstat där hemma!

Resten av kvällen var vi först en snabbis på vår hotellrestaurang där barnen fick leka lite i deras lekhörna och sen in på rummet för lite screen time. 

0 kommentarer: