Pages

måndag, mars 07, 2016

Dansa i neon.

Söndagen började på stranden där jag försökte få till en thai massage men än tycker jag inte att jag fått det fast jag bett om det, vill ha kotknäckning typ. Närmaste som jag fick till det var nog på Lipe där de iaf knäckte min nacke lite.

Barnen var dock rätt griniga denna förmiddag och då vi ordnat med barnvakt till kvällen så tog vi en tidig siesta hemma. Den blev dessutom rätt lång så var nog behövligt.

Till middagen fick mamma bestämma vart vi skulle ta vägen då de var deras sista kväll i Lanta och därför for vi iväg mot Panorama som ligger utanför Old town, vilket är en bit bort. Väl där möttes vi av förvånade ägare då deras restaurang stängde redan vid 18. Vi bestämde då för att försöka hitta till same but different som några trodde skulle ligga i Old town. Det gjorde det inte så en annan restaurang fick vi till då. Blev lite stressigt då vi bestämt med vår chaufför om att möta oss vid 21.

Innan vi hoppade in i bilen bestämde vi oss för att ta en glass på ett ställe en bit från vårt hotell men där var glassen slut. Det blev tillslut på Pattys garden som vi intog den. Ja ni hör vi hade inte många rätt denna kväll.

Efter vi var klara där åkte jag, P, syrran och hennes dotter mot Mushroom bar där det skulle vara neonparty. Där beställde vi in en bucket med red bull och vodka. Sen satte vi igång och målade oss på kroppen  med olika färger i grönt, gult, orange och rött. Då de hade neonlampor så blev det väldigt effektfullt. På deras meny hade de Happydrink dom tydligen innehöll svampar och de sålde även joint. Inget som vi prövade utan efter några buckets höll jag mig till vatten. Jag dansade massor och hade jättekul dock var doften av marijuana inte toppen så kunde inte vara inne bland neonlamporna speciellt länge men gick att dansa på andra ställen. Vid 3 ville de andra gå hem, jag hade kunnat stanna någon timme till men var nog bra att vi åkte hem.

Väl hemma var det till att försöka skrubba bort all färg i duschen, tog ett tag kan jag tala om. Hade roligare än vad jag haft på flera år, en dansar inte så mycket längre som jag gjorde back in the day.

0 kommentarer: