Pages

fredag, mars 04, 2016

Sammanträffande.

Förmiddagen spenderades på stranden där när vi låg där i godan ro så kom där två små tvillingar då jag visste att ett par tvillingar med familj födda 2013 skulle ner till Lanta gick jag fram och frågade om det var de och jajamen det var det, de hade kommit ner hit 2 mars och ska vara kvar till 29:e så vi lär träffa på varandra igen.

På lunchen så försökte vi på att köpa lite nudlar på 7-eleven och en bucket med kyckling vid ett stånd utanför och gick hem med det och åt hemma, väldigt billigt och lite grisigt.

Innan middagen så åkte vi en snabbis till Salandan där jag köpte ett par sandaler då sakta men säkert gått sönder och ett par harembyxor som en också kan göra till den byxdress, samma tryck som vi köpte till Natta på hennes B-day. Barnen fick även varsina Angry birds-kepsar.

Efter åkte vi till stranden vid ThaiCAT där vi tog lite bilder vid solnedgången igen. Att en solnedgång kan vara så magisk varje gång fast det sker varje dag. Vi åt sedan på en restaurang bredvid där vi åt svärdfisk vilket var väldigt god.

Imorgon ska vi åka på en 4-öar utflykt vilket jag ser väldigt fram emot.

0 kommentarer: