Pages

lördag, mars 05, 2016

Snorkling.

Idag var fyra öar-utflykten och den började halv nio men upphämtning på hotellet men var inte speciellt lång biltur då vi åkte till "vår" strand. Därefter hoppade vi på en speedboat som vi skulle ta oss till dessa öar.

Första stoppet var för att snorkla. Vira som klagat över varför hon skulle följa med och de små skulle få stanna hemma och bada i poolen blev eld och lågor över alla fiskar. Som den lilla fisk hon är så trivdes hon precis som jag anat att hon skulle göra.

Nästa stopp var höjd punkten Emerald cave som är en grottgång som en simmar igenom på cirka 80 meter och därefter kommer en in till en liten gömd strand. Medans jag tyckte det var grymt medans viran tyckte det luktade illa, skulle nog beskriva lukten som var regnskog även om jag aldrig varit i en regnskog.

Nästa stopp var på en strand där vi stannade i två timmar och åt lunch samt badade. Där var viran i vattnet nästan hela tiden, fick dra henne för att få till lite fina bilder vid några gungor. Det blev ett litet stopp för att snorkla lite till och sen bar det tillbaka till Lanta igen.

Eftermiddagen hemma var seg och middagen blev sen på ThaiCAT där vi åt efter att ha först tänkt att ha åkt till en bbq-buffe som verkade lite väl fancy så vi skippade den. Kvällen spenderades sen i sängen med lördagsgodis.

0 kommentarer: