Pages

torsdag, mars 17, 2016

Skrik och panik.

Vi tog oss en sovmorgon omspel strax efter 9 började vi vakna till liv. Drömde att jag hade 17.000 olästa mail när jag kom till jobbet. Hehe kanske inte det roligaste att komma tillbaka.

Efter frukosten packade vi ihop det sista, checkade ut och gick sen till poolen. Där var vi fram till lunch som vi tog senare än vanligt vid 13.30 typ. Sen badade vi lite till tills klockan 15. Då fick vi låna tillbaka nyckeln till vår bungalow och kunde duscha.

Vid 15.30 åkte vi iväg med vår transferbil och strax före 18 var vi framme. Alla barn somnade lite olika i bilen men hjälpte inte så mycket när vi sen skulle vidare om en pratar om grinighetsnivån t.ex i passkontrollen stor tjöt båda och vi vet vilken röstresurser våra barn har.

Väl på planet blev det inte bättre. Det skreks och skreks. Vi var den där barnfamiljen alla på planet hatar. Natta försökte gå på toa två gånger men fick inte till det och skrek hela tiden att hon var kissnödig.

De blev dock gladare när vi gick av och nu är vi på Bangkoks flygplats och ska så vara i 3.5 timma till. Nyss ätit Burger King och nu ska vi strosa i affärer. Vi hoppas på att nästa plan än vad det gjorde hit.

0 kommentarer: