Pages

tisdag, mars 08, 2016

Festival.

Vaknade inte bakis men väldigt trött och det är väl mindre konstigt då vi var uppe så länge. Till frukosten tog vi oss strax innan 10 på vägen dit (vilket är typ 10 m) träffade vi på viran som också tagit sovmorgon. Ps föräldrar kom sen förbi och hade de båda små så vi tog över de och beslutade oss för att hänga vid poolen.

Strax innan tolv tog vi oss upp för att sova lite innan vi skulle iväg på Lanta festivalen i Old town. Dit skulle vi åka vid 15. Jag vaknat 15 och ser att fått ett meddelande på messenger som var rätt kryptisk med "vad vill du" från svärmor. Skrev att alla fortfarande sov så om vi kunde skjuta då detta till 16 vore det toppen. De andra stod dock och väntade så gick inte. Bara att väcka upp alla och dra.

Väl där ångrade vi nog alla att vi åkte så tidigt då alla dröp av svett. Men var en rätt mysig festival eller marknad skulle jag nog mer kalla det. Vi åt från massor med olika stånd och barnen köpte heliumballonger, sockervadd och andra krimsleksaker. Vid halv nio drog vi hem och åt glass och sedan lite screen time innan läggdags.

0 kommentarer: