Pages

tisdag, december 19, 2017

Cartoon Network Waterpark.

Igår drog dagen i gång "tidigt", vi hade ställt klockan på 7.30 för att 8.30 skulle vår bokade transfer till Pattaya och Cartoon Network Waterpark åka.
Familjen Holmstedt kan nog ses i vår umgängeskrets som den som alltid är försenade, de som missar fikat på utflykten och är allmänt den familj som inte är top notch när det kommer till utflykter m.m. Därför känns det lite upplyftande att när en är med andra familjer och de tycker att vi är väldigt organiserade och imponerade över hur vi hunnit äta frukost innan vi for. En får ta åt sig av det lilla. :)

Väl framme hälsades vi välkomna av Power puff pinglorna. Vi tog siktet in på det lilla actionlandet, men tyvärr dämpades vår entusiasm av vattnet i den poolen var iskallt. Natta och Bella försökte att ta sig till en slidebana, men överallt öste det iskallt vatten på oss och de skakade av kyla. Så var bara att avbyta uppdraget lite för att värma upp oss. Vira trotsade kylan och tyckte det var jättekul. Hon och jag fortsatte sedan vidare mot det lite större åkattraktionerna där vattnet inte alls var kallt. Hon och jag åkte flera rides och hade det himla kul.
Dagen gick ändå rätt fort trots att det inte blev så mycket badande för de små, vilket såklart inte alls var tanken. Men det åt goda glassar och friterade chips på en pinne samt tittande på olika shower där Cartoon Network-karaktärer uppträdde.  
 

0 kommentarer: