Pages

lördag, december 30, 2017

Fullpackad dag.

Gårdagen blev riktigt lång då vi började med att lämna barnen vid svenska skolan och åkte sen och kollade området lite för att sen åka vidare mot stranden. I närheten av skolan har vi hittat en favoritstrand som heter Phong beach som vi fick genom vägbeskrivningen "åk förbi lamadjursstatyerna på vänster sida och när ni ser Bee happy-skylten så är det in på en liten grusväg som ligger på höger sida". Och den vägbeskrivningen funkar väldigt bra. :D

När barnen slutade tog vi med mat i form av kycklingmackor och åkte för att hämta barnen och sen titta lite på ett hus. Vi är lite intresserade av att köpa ett hus här i Thailand, men om det blir verklighet eller inte är väldigt svårt att sia om. Förmodligen inte i dagsläget, inte omöjligt i framtiden. Vi får se helt enkelt.
Efter husvisningen så åkte vi tillbaka till stranden där vi var ända fram till 15/16 innan vi började dra oss hemåt. På vägen hämtade vi ut mina nya glasögon som verkligen gjorde skillnad i synen för mig, sen är frågan om det är för att jag gått utan glasögon hela semestern och därav sett lite suddigt och dubbelt som skillnaden blir så markant. De har även något blåaktigt glas som ska vara bra vid tittande på skärmar, vilket vi nog kan säga att jag gör. ;) Vi handlade även lite på Makro och åkte vi hem och kastade in sakerna då målet nu var Central Plaza i Rayong för att gå i ett shoppingmall. Vi hoppade på en Songtaew och fick även byta sådan för att väl komma på plats.
  
Köpcentret var tre våningar stort och hade en gått där utan barn hade en säkert hittat något av intresse. Men vi gick mer runt efter att fått i oss lite mat. Vi testade VR och var en bra stund inne på Fun planet som var typ massor av arkadspel. Vi avslutade med att dela på en glass på Swensen's. Sen var det bara raka vägen hem och till sängen för vi var alla helt slut efter denna dagen.
 

0 kommentarer: