Pages

onsdag, december 27, 2017

Regn.

Igår regnade det heeeela dagen. Kan säga att det då inte är speciellt roligt att sitta på en sareng för att åka 40 minuter till Kids club, var nära på att ställa in dagens färd. Men vi åkte då barnen verkligen ville dit.

När vi kom dit insåg vi att vi var en timma för tidiga (12 istället för 13), men medan vi väntade åkte vi iväg och åt lite glass och när vi kom dit nästa gång så fanns det folk där och vi kunde lämna barnen lite tidigare. Efter tips på en bra spaanläggning begav vi oss dit, dock var det fullbokat denna regniga dag vilket kanske inte är så konstigt. Vad gör en i Thailand när det är dåligt väder? Vi åkte vidare och hittade en annan massageskylt där vi stannade. Fick veta att om 50 minuter skulle det gå att få en massage så vi satte oss och väntade vid en närliggande restaurang. P hade tänkt att läsa men insåg snabbt att han glömt boken hemma. Så han fick låna min mobil då han är sämst på att ladda sin.

Efter massagen var det nästan dags att bege oss och hämta upp barnen. Vi åkte sen in till Ban Phe och åt lite middag, handlade och åkte sen hem då vi var alla rätt slut efter den kalla färden på sarengen. 
Barnen satt under denna för att slippa bli blöta. :D

0 kommentarer: