Pages

tisdag, december 19, 2017

Kallt.

Det har blivit kallt här i Thailand. Det må låta varmt med 25° på dagen och visst är väl som en svensk sommar. Men det är inte den värmen jag direkt är ute efter. 21° är det nu på kvällen enligt YR-appen och när vi åkte in med sarengen till Ban Phe så var det riktigt kallt iom fartvind som blir när en åker i 30 km/h. P ville åka till någon hamburgebar men det var stängd så blev lite kycklingspett på marknaden som var öppen. Barnen fick även thailändska pannkakor där. Efter åkte vi vidare mot Makro stormarknad där vi handlade en hel del frukt och andra provianter. 
På dagen spenderade vi två timmar vid poolen för att sen gå hem för att käka lunch. Vi kom aldrig tillbaka då P kände sig febrig och visade att han hade 37.8° grader i temp. Han och Natta sov lite medan jag jobbade och de andra barnen såg på sina plattor. 

P mår inte bättre nu på kvällen och antar att turen på sarengen inte hjälpte för han ligger och har frossa. Vi andra mår bra. Ska ta tag och lägga barnen nu och läsa lite God nattsagor för rebelltjejer. Och sen förmodligen bråka lite om vem som ska sova vart. 

0 kommentarer: