Pages

söndag, december 10, 2017

Flätor.

Vi börjar komma in i semestermode, dagarna börjar flyta ihop och en får tänka efter vad det är för dag. Det är statusen en vill in i och imorgon har vi varit här i en vecka redan. Lite koll har en ändå. :D

Gårdagen spenderas först vid poolen där vi träffade på en annan svensk familj som hade kommit dagen innan och som också bodde i området. Vira klickade direkt med deras dotter så de har lekt en hel del redan.

Vid 13 var det dag att ta sig till massagestället för att göra flätor på Bella och Vira, var kanske inte de bästa flätor som gjorts men är smidigt när de badar hela tiden. När jag och barnen nu ändå var där så passade jag på att göra en thaimassage. Det är ju egentligen inte skönt för fem öre men känns bra efteråt, eller jag fick någon typ av nästan träningsvärk i benen på kvällen så musklerna fick nog sig en rejäl omgång.
Undertiden Bella och Vira fixade flätor så fixade P ett thailändsk simkort så vi kan ta oss lite lättare fram med GPS. Eller han inhandlade det, jag fick igång det så vi kunde föra på pengar på det och köpte ett paket med 12 gb data på. Förhoppningsvis lär vi inte kunna använda upp det på den tiden vi är här.

På kvällen tog vi oss återigen till festivalen och denna gång tog den lite kortare tid att ta sig dit tack vare GPS:en. Där fick barnen måla lite olika saker vid barnhörnan igen och sen inhandlades en del leksaker och lite kläder till viran. Hemkomsten blev återigen sen och därav dök det inte upp någon blogg igår.
Idag har vi inte gjort mer än att softa vid poolen, den andra familjen var också där så vi bestämde att försöka åka tillsammans till Cartoon Network Waterpark julveckan någon gång. Blir bra att dela på transferkostnaden och vira får med sig en lekkompis.

Vidare idag lär vi nog besöka någon restaurang för lite middag och även boka in någon som kan köra oss till hamnen imorgon. För då vi ska iväg och bo på Koh Samet som är en ö som ligger utanför Ban Phe, där ska vi spendera tre nätter på ett hotell så jag ser väldigt fram emot att få äta lite hotellfrukost. Även om vi faktiskt gjort äggröra och stekt lite bacon samt att vi har hittat yoghurt så lite hotellfrukostkänsla har vi ändå fått även om vi fått laga den själva och det tråkiga att även städa undan efter oss efter vi ätit den. Städningen tar bort en hel del från hotellfrukostkänslan. Hehe

0 kommentarer: